A gyilkos médium Red Lights 2012
2012-10-17 08:29:19
A gyilkos médium Red Lights 2012

A gyilkos médium (Red Lights)
amerikai - spanyol misztikus - dráma - thriller 113 perc Gyártás éve: 2012

Rendező: Rodrigo Cortés
Főszereplők:
Robert De Niro (Simon Silver)
Cillian Murphy (Tom Buckley)

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról.
Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit és a hivatásos szkeptikusokat egyaránt.
Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

Szereplők: Elizabeth Olsen (Sally Owen), Sigourney Weaver (Margaret Matheson), Toby Jones (Paul Shackleton), Joely Richardson (Monica Handsen), Burn Gorman (Benedict Cohen), Craig Roberts (Ben), Garrick Hagon (Howard McColm), Leonardo Sbaraglia (Palladino), További szereplők...

Munkatársak: Forgalmazó: Big Bang Media, Forgatókönyvíró: Rodrigo Cortés, Producer: Rodrigo Cortés, Producer: Adrián Guerra, Zene: Víctor Reyes, Operatőr: Xavi Giménez, Vágó: Rodrigo Cortés, Látványtervező: Antón Laguna, Jelmeztervező: Patricia Monné, További munkatársak...

Mozipremier: 2012. november 29. (Magyarország)

Bemutató, előzetes, trailer: