Csontsoványra fogyott Matthew McConaughey! Döbbenetes fotó!
2012-10-16 09:09:42
Csontsoványra fogyott Matthew McConaughey! Döbbenetes fotó!

Csontsoványra fogyott Matthew McConaughey! Döbbenetes fotó!

Nemrég még a Magic Mike-ban tekinthettük meg csodálatosan kidolgozott testét, most pedig már egy zörgő csontú férfit fényképeztek le a napokban. De mi történt a Matthew McConaughey-vel?

Matthew McConaughey mindig is híres volt arról, hogy nagyon odafigyel testére és egészségére. Az elmúlt években a filmplakátokon kívül tengerparti futós és szörfös képeket láthattunk csak róla. Emiatt is félelmetesek a színészről nemrégen készült fotók, amelyeken rettenetesen sovány és már nyoma sincsen a korábbi adoniszi izomzatnak.

A fogyás apropója egy közelgő film, amelyben Matthew egy AIDS beteget fog alakítani. A színész több mint 25 kiló izomtól szabadult meg annak érdekében, hogy hitelesen tudja eljátszatni az AIDS-fertőzött, Ron Woodroof szerepét következő filmjében, melynek címe: The Dallas Buyer's Club. Tiszteletre méltó, hogy ennyi mindent bevállalt a szerep kedvéért, ám sajnos kezdi túlzásba vinni, ugyanis a drasztikus fogyáson kívül befestette haját és szemöldökét is. Reméljük tovább nem fog fogyni és nemsokára újra tökéletes formában láthatjuk. Forrás:joy